Loopbaanbegeleiding

                Bewustworden
Draagkracht/draaglast….        

een onduidelijk pad.

Jouw leven, jouw werk, jouw passie, jouw motivatie en jouw frustratie.
Werken, een passie of een plicht. Geef jij jou ten volle in jouw werk? Vind jij de kracht en motivatie om je  dagelijks in te zetten? Ga jij met volle goesting naar het werk en voel jij jou daar gewaardeerd? Voel jij de kracht om net dat iets meer te doen? Of merk je een leegte, een andere drive?

Krijg jij energie van jouw werk en de inzet die je toont? Of vraagt het van jou energie?

Is die weegschaal in balans?                                 

Mensen zijn dagelijks een aantal uren bezig in hun job. Een goed gevoel en een uitgebalanceerde energiepatroon is belangrijk. Je voelt je soms super sterk en kan de wereld aan!
Je draagkracht is dan heel groot. Je draagkracht is groter dan je draaglast dat je op dat moment ervaart. Mogelijks door de weinig zorgen of weinig taken.

Dat is fantastisch want zo blijf je aan de gang! Je ervaart dan weinig negatieve stress, je bent productief en vaak ook gewoon gelukkig.

Soms is de draaglast (belasting) veel groter dan de draagkracht. Hoewel een mens over het algemeen sterk is, word je overspoeld door taken, tijdsdruk en deadlines, privé-zorgen,… Bovendien leggen de meeste mensen de lat voor zichzelf héél hoog.
Herken jij dit ook?

Wil jij jou zelf beter leren kennen om het stuur van jouw leven beter in handen te hebben?

Maak een afspraak en laat mij jou begeleiden.