Relatietherapie

       Hulp bij je relatie…. psychotherapie

 

 

Heb je angst om te verliezen wat je opgebouwd hebt met elkaar? Ben je op zoek naar wat je nodig hebt? Krijg je geen vat op de situatie? Heb je het gevoel teleurgesteld, benadeeld te zijn? ….

De weg die koppels afleggen loopt af en toe stroef. Dit is een normaal proces. Dikwijls komen je er samen met je partner uit. Wanneer dit niet het geval is, is het belangrijk te zoeken naar een weg waar beide partners zich goed bij voelen.

Soms ligt aan het begin van een relatiecrisis een communicatieprobleem. Opnieuw de juiste manier van communiceren vinden kan voor heel wat relaties helpen.

Is je relatie op een bepaald punt vastgelopen of mis je iets in je relatie waar je niet meteen de vinger kan op leggen, dan kan relatietherapie helpen

Relatietherapie is er niet op gericht om één van de partners gelijk te geven, maar dient om een moeilijke relatie terug vlot te krijgen. Kijken naar wat de behoeften zijn van beide partijen. Samen terug op zoek gaan naar elkaar. Keuzes maken. Een goede start begint bij de bereidheid om aan de relatie te werken.

Wanneer relatieherstel  uitblijft en het toch tot een breuk zou komen, is het belangrijk dat je jezelf niet vergeet. Heel wat onbekende emoties en verdriet kunnen op je af komen. Samen kunnen we uitzoeken wat je nodig hebt om terug in balans te komen en de draad van je leven opnieuw op te rapen.

Neem gerust contact op en laat mij u begeleiden.